0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!
Aannemer Leeuwarden
Een Allfree website
0800 255 3733
Ons servicecenter staat voor u klaar! Image

Zoek je een aannemer in Leeuwarden?

Wij brengen u snel in contact met een aannemer die werkzaam is in Leeuwarden

Mogelijkheden verbouwing

Heeft u bepaalde wensen en wilt u deze in uw woning doorvoeren? Als u de door ons aangedragen professional inschakelt voor het verbouwen van uw woning kunt u rekenen op een vakkundig eindresultaat. Wij bieden u veel mogelijkheden, van het verbouwen of renoveren van uw badkamer tot het verbouwen van de volledige benedenverdieping van uw woning. Of u nu gaat voor een klassieke of juist trendy en moderne uitstraling, bij ons is alles mogelijk.

Voorbeeld: verbouw keuken

Naast het verbouwen van uw badkamer of zolder, kunnen wij ook uw keuken renoveren of ombouwen. De keuken is een praktische ruimte. Voordat wij starten met de uitvoering, moet er goed nagedacht worden over de ruimte, de indeling en het design en de materialen van de keuken. Wat wilt u opbergen in de kastjes? Waar moet de koelkast komen en hoe groot moet die zijn? Wanneer u de indeling van uw huidige keuken behoud, dan hoeven de elektra en het leidingwerk niet verplaatst te worden. Wilt u een compleet nieuwe indeling, dan moet u er rekening mee houden dat alle bedrading verlegd moet worden. De voorbereiding beschouwen wij altijd als de belangrijkste stap van een verbouwing. Wij kunnen u precies vertellen wat de mogelijkheden zijn binnen uw budget. Wanneer er een mooi ontwerp ligt en voorbereidingen zijn getroffen, dan kan de verbouwing worden gestart.

Huis verbouwen in Leeuwarden

Wij houden van heldere communicatie en duidelijke afspraken. Bij ons heeft u één aanspreekpunt waar u altijd terecht kunt met vragen of opmerkingen. Bent u zelf begonnen met het verbouwen van uw woning in Leeuwarden, maar is het einde nog lang niet in zicht? Wij begrijpen als geen ander hoe vervelend dit is en schieten u daarom graag te hulp. Onze vakmannen komen bij u langs om de situatie te bekijken en met u te bespreken wat uw wensen zijn. Wij regelen alles voor u, van begin tot eind!

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Leeuwarden en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Leeuwarden bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606