058 - 799 90 84

Aannemer nodig in Leeuwarden?

Mogelijkheden verbouwing

Heeft u bepaalde wensen en wilt u deze in uw woning doorvoeren? Als u De vakman inschakelt voor het verbouwen van uw woning kunt u rekenen op een vakkundig eindresultaat. Wij bieden u veel mogelijkheden, van het verbouwen of renoveren van uw badkamer tot het verbouwen van de volledige benedenverdieping van uw woning. Of u nu gaat voor een klassieke of juist trendy en moderne uitstraling, bij ons is alles mogelijk.

Voorbeeld: verbouw keuken

Naast het verbouwen van uw badkamer of zolder, kunnen wij ook uw keuken renoveren of ombouwen. De keuken is een praktische ruimte. Voordat wij starten met de uitvoering, moet er goed nagedacht worden over de ruimte, de indeling en het design en de materialen van de keuken. Wat wilt u opbergen in de kastjes? Waar moet de koelkast komen en hoe groot moet die zijn? Wanneer u de indeling van uw huidige keuken behoud, dan hoeven de elektra en het leidingwerk niet verplaatst te worden. Wilt u een compleet nieuwe indeling, dan moet u er rekening mee houden dat alle bedrading verlegd moet worden. De voorbereiding beschouwen wij altijd als de belangrijkste stap van een verbouwing. Wij kunnen u precies vertellen wat de mogelijkheden zijn binnen uw budget. Wanneer er een mooi ontwerp ligt en voorbereidingen zijn getroffen, dan kan de verbouwing worden gestart.

Huis verbouwen in Leeuwarden

Wij houden van heldere communicatie en duidelijke afspraken. Bij ons heeft u één aanspreekpunt waar u altijd terecht kunt met vragen of opmerkingen. Bent u zelf begonnen met het verbouwen van uw woning in Leeuwarden, maar is het einde nog lang niet in zicht? Wij begrijpen als geen ander hoe vervelend dit is en schieten u daarom graag te hulp. Onze vakmannen komen bij u langs om de situatie te bekijken en met u te bespreken wat uw wensen zijn. Wij regelen alles voor u, van begin tot eind!

Ons werkgebied

Stiens, Mantgum, Leeuwarden, Peins, Franeker, Harlingen, Bolsward, Workum, Iens, Sneek en omstreken.

Waarom kiest u voor ons?

  • Jarenlange ervaring
  • Compleet dienstenpakket
  • Ook voor restauratie

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Diensten

Aanbouw
Uitbouw
Opbouw
Verbouw
Renovatie
• Restauratie
• Ook renovatie boerderijen

Werkgebied

Stiens, Mantgum, Leeuwarden, Peins, Franeker, Harlingen, Bolsward, Workum, Iens, Sneek en omstreken.

Hoofdvestiging