058 - 799 90 84

Aannemer nodig in Leeuwarden?

Betrouwbaar bouwbedrijf in Leeuwarden

Of het nu gaat om het plaatsen van een aanbouw of het opleveren van een geheel nieuwe woning, onze vakmannen draaien hun handen er niet voor om. Door transparant te zijn en duidelijk te communiceren naar onze klanten hebben wij al vele mensen naar tevredenheid kunnen helpen. Wilt u binnenkort gaan verbouwen? Of zoekt u een vakman in Leeuwarden die uw serre kan aanbouwen? De vakman is u als allround en betrouwbaar bouwbedrijf graag van dienst.

Waarom kiest u ons bouwbedrijf?

In de regio Leeuwarden kunt u bij meerdere bouwbedrijven terecht. Maar waarom kiest u voor ons? Als bouwbedrijf willen wij ons onderscheiden van alle andere bouwbedrijven in de regio. Dit doen wij door u niet alleen de traditionele bouwmethode aan te bieden. Wij houden graag de ontwikkelingen binnen de branche in de gaten en laten ons omscholen waar nodig. Door de tijd heen zijn er nieuwe en innovatieve bouwmethodes ontwikkeld waar wij graag in mee ontwikkelen.

Typen woningen

Bij het bouwen van een huis kunt u kiezen tussen verschillende woningtypen. Er bestaan enorm veel typen woningen en u kunt zelf aangegeven welke uw voorkeur heeft. Wij bekijken dan samen met u wat de mogelijkheden zijn. Voorbeelden van typen woningen zijn een vrijstaande woning, een twee-onder-een-kapwoning, een herenhuis, een boerderij, een doorzonwoning, een houten huis of een duurzame woning. Qua stijl zijn de mogelijkheden ook eindeloos. De Nederlandse woningen hebben vaak een landelijke stijl, maar u kunt ook kiezen voor een huis met een moderne, minimalistische, mediterraanse of klassieke stijl.

Wij kunnen niet alleen verschillende typen woningen bouwen, maar ook verbouwen en renoveren. Wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen? Of wilt u direct een vakman inschakelen die u hier in Leeuwarden mee kan helpen? Neem dan contact met ons op.

Ons werkgebied

Stiens, Mantgum, Leeuwarden, Peins, Franeker, Harlingen, Bolsward, Workum, Iens, Sneek en omstreken.

Waarom kiest u voor ons?

  • Jarenlange ervaring
  • Compleet dienstenpakket
  • Ook voor restauratie

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Diensten

Aanbouw
Uitbouw
Opbouw
Verbouw
Renovatie
• Restauratie
• Ook renovatie boerderijen

Werkgebied

Stiens, Mantgum, Leeuwarden, Peins, Franeker, Harlingen, Bolsward, Workum, Iens, Sneek en omstreken.

Hoofdvestiging