0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!
Aannemer Leeuwarden
Een Allfree website
0800 255 3733
Ons servicecenter staat voor u klaar! Image

Zoek je een aannemer in Leeuwarden?

Wij brengen u snel in contact met een aannemer die werkzaam is in Leeuwarden

Betrouwbaar bouwbedrijf in Leeuwarden

Of het nu gaat om het plaatsen van een aanbouw of het opleveren van een geheel nieuwe woning, onze vakmannen draaien hun handen er niet voor om. Door transparant te zijn en duidelijk te communiceren naar onze klanten hebben wij al vele mensen naar tevredenheid kunnen helpen. Wilt u binnenkort gaan verbouwen? Of zoekt u een vakman in Leeuwarden die uw serre kan aanbouwen? de door ons aangedragen professional is u als allround en betrouwbaar bouwbedrijf graag van dienst.

Waarom kiest u ons bouwbedrijf?

In de regio Leeuwarden kunt u bij meerdere bouwbedrijven terecht. Maar waarom kiest u voor ons? Als bouwbedrijf willen wij ons onderscheiden van alle andere bouwbedrijven in de regio. Dit doen wij door u niet alleen de traditionele bouwmethode aan te bieden. Wij houden graag de ontwikkelingen binnen de branche in de gaten en laten ons omscholen waar nodig. Door de tijd heen zijn er nieuwe en innovatieve bouwmethodes ontwikkeld waar wij graag in mee ontwikkelen.

Typen woningen

Bij het bouwen van een huis kunt u kiezen tussen verschillende woningtypen. Er bestaan enorm veel typen woningen en u kunt zelf aangegeven welke uw voorkeur heeft. Wij bekijken dan samen met u wat de mogelijkheden zijn. Voorbeelden van typen woningen zijn een vrijstaande woning, een twee-onder-een-kapwoning, een herenhuis, een boerderij, een doorzonwoning, een houten huis of een duurzame woning. Qua stijl zijn de mogelijkheden ook eindeloos. De Nederlandse woningen hebben vaak een landelijke stijl, maar u kunt ook kiezen voor een huis met een moderne, minimalistische, mediterraanse of klassieke stijl.

Wij kunnen niet alleen verschillende typen woningen bouwen, maar ook verbouwen en renoveren. Wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen? Of wilt u direct een vakman inschakelen die u hier in Leeuwarden mee kan helpen? Neem dan contact met ons op.

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Leeuwarden en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Leeuwarden bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606