0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!
Aannemer Leeuwarden
Een Allfree website
0800 255 3733
Ons servicecenter staat voor u klaar! Image

Zoek je een aannemer in Leeuwarden?

Wij brengen u snel in contact met een aannemer die werkzaam is in Leeuwarden

Aanbouw in Leeuwarden laten uitvoeren

Kan uw badkamer wel wat meer daglicht gebruiken? Of mist u een plek waar u zich na een lange dag werken met een boek kunt terug trekken? Kies dan voor de plaatsing van een aanbouw. Met een aanbouw kunt u op een simpele manier extra ruimte en daglicht in uw woning creëren. Onze ervaren vakmannen kunnen u precies vertellen welk type constructie bij uw wensen past. Elke woning is anders en de mogelijkheden moeten per woning bekeken worden. Meestal houdt niets ons tegen om aan de slag te gaan. U kunt bij ons onder andere terecht voor de aanbouw van:

  • serre
  • keuken
  • woonkamer
  • schuur
  • garage
  • veranda

Of u nu kiest voor een klassieke veranda of juist voor een moderne serre aanbouw. Bij de door ons aangedragen professional in Leeuwarden is alles mogelijk.

Van A tot Z

Voordat wij starten met het plaatsen van een aanbouw gaan wij eerst een oriëntatiegesprek met u aan. Tijdens dit gesprek worden alle mogelijkheden op tafel gegooid en uiteindelijk omgezet tot een offerte. Bent u het eens met de offerte? Dan starten wij onze werkzaamheden en heeft u verder geen omkijken meer naar de plaatsing van uw aanbouw. Onze vakmannen zorgen ervoor dat alles van begin tot eind goed verloopt. Zijn er tijdens de plaatsing van uw dakkapel of serre toch dingen die u liever anders ziet? Wilt u bijvoorbeeld liever een uitbouw of een opbouw? Geen probleem! Wij streven naar uw tevredenheid en zorgen ervoor dat deze wijzigingen doorgevoerd worden.

 

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Leeuwarden en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Leeuwarden bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606