0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!
Aannemer Leeuwarden
Een Allfree website
0800 255 3733
Ons servicecenter staat voor u klaar! Image

Zoek je een aannemer in Leeuwarden?

Wij brengen u snel in contact met een aannemer die werkzaam is in Leeuwarden

Renovatie woning

Gaat uw woning al heel wat jaren mee, maar kan hij wel een opknapbeurt gebruiken? Kies dan voor renovatie. Door middel van renovatie kunt u uw woning er weer als nieuw uit laten zien. U kunt ervoor kiezen om u hele woning te laten renoveren, maar ook het opknappen van alleen uw badkamer of keuken is mogelijk. In Leeuwarden helpen de ervaren vakmannen van de door ons aangedragen professional u graag met het uitvoeren van renovatie werkzaamheden. Wij zien het als een uitdaging en pakken deze daarom met beide handen aan.

Wilt u weten of wij woningrenovatie voor u kunnen uitvoeren? Neem dan contact met ons op. In sommige gevallen is een renovatie niet nodig en kunnen wij door middel van een onderhoudsbeurt uw woning weer herstellen.

Soorten renovatie

Bij ons aannemersbedrijf kunt u voor allerlei soorten renovaties terecht. Vallen de traptreden bijna uit uw trap? Wij komen graag bij u langs om ervoor te zorgen dat uw trap of keuken er weer als nieuw uit ziet. U kunt niet alleen bij ons terecht voor traprenovatie, maar ook voor bijvoorbeeld:

 • Keukenrenovatie
  Vervanging zonde? Met de juiste materialen en een verfijnde aanpak ziet uw keuken er zo weer als nieuw uit.
 • Badkamerrenovatie
  Met een paar kleine aanpassingen laten wij uw badkamer er weer als nieuw uit zien. Dankzij ons wordt uw badkamer weer een plek waar u kunt ontspannen.
 • Zolderrenovatie
  Geef uw zolder een nieuwe bestemming door zolderrenovatie. Er is meer mogelijk dan u denkt. De zolderruimte is vaak veel beter en praktischer te besteden.
 • Gevelrenovatie
  Deze vorm van renovatie laat u uitvoeren als u te maken heeft met scheuren in uw metselwerk. Wij zorgen ervoor dat uw muren weer goed in elkaar zitten en werken alles netjes af.

Naast de renovatie van woningen zijn wij ook gespecialiseerd in de renovatie en restauratie van boerderijen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of het maken van een afspraak.

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Leeuwarden en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Leeuwarden bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606