058 - 799 90 84

Aannemer nodig in Leeuwarden?

Renovatie woning

Gaat uw woning al heel wat jaren mee, maar kan hij wel een opknapbeurt gebruiken? Kies dan voor renovatie. Door middel van renovatie kunt u uw woning er weer als nieuw uit laten zien. U kunt ervoor kiezen om u hele woning te laten renoveren, maar ook het opknappen van alleen uw badkamer of keuken is mogelijk. In Leeuwarden helpen de ervaren vakmannen van De vakman u graag met het uitvoeren van renovatie werkzaamheden. Wij zien het als een uitdaging en pakken deze daarom met beide handen aan.

Wilt u weten of wij woningrenovatie voor u kunnen uitvoeren? Neem dan contact met ons op. In sommige gevallen is een renovatie niet nodig en kunnen wij door middel van een onderhoudsbeurt uw woning weer herstellen.

Soorten renovatie

Bij ons aannemersbedrijf kunt u voor allerlei soorten renovaties terecht. Vallen de traptreden bijna uit uw trap? Wij komen graag bij u langs om ervoor te zorgen dat uw trap of keuken er weer als nieuw uit ziet. U kunt niet alleen bij ons terecht voor traprenovatie, maar ook voor bijvoorbeeld:

 • Keukenrenovatie
  Vervanging zonde? Met de juiste materialen en een verfijnde aanpak ziet uw keuken er zo weer als nieuw uit.
 • Badkamerrenovatie
  Met een paar kleine aanpassingen laten wij uw badkamer er weer als nieuw uit zien. Dankzij ons wordt uw badkamer weer een plek waar u kunt ontspannen.
 • Zolderrenovatie
  Geef uw zolder een nieuwe bestemming door zolderrenovatie. Er is meer mogelijk dan u denkt. De zolderruimte is vaak veel beter en praktischer te besteden.
 • Gevelrenovatie
  Deze vorm van renovatie laat u uitvoeren als u te maken heeft met scheuren in uw metselwerk. Wij zorgen ervoor dat uw muren weer goed in elkaar zitten en werken alles netjes af.

Naast de renovatie van woningen zijn wij ook gespecialiseerd in de renovatie en restauratie van boerderijen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of het maken van een afspraak.

Ons werkgebied

Stiens, Mantgum, Leeuwarden, Peins, Franeker, Harlingen, Bolsward, Workum, Iens, Sneek en omstreken.

Waarom kiest u voor ons?

 • Jarenlange ervaring
 • Compleet dienstenpakket
 • Ook voor restauratie

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Diensten

Aanbouw
Uitbouw
Opbouw
Verbouw
Renovatie
• Restauratie
• Ook renovatie boerderijen

Werkgebied

Stiens, Mantgum, Leeuwarden, Peins, Franeker, Harlingen, Bolsward, Workum, Iens, Sneek en omstreken.

Hoofdvestiging