0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!
Aannemer Leeuwarden
Een Allfree website
0800 255 3733
Ons servicecenter staat voor u klaar! Image

Zoek je een aannemer in Leeuwarden?

Wij brengen u snel in contact met een aannemer die werkzaam is in Leeuwarden

Wanneer opbouw?

Meer ruimte in huis is altijd fijn. Een extra kamer, een grotere keuken of een serre, wie zou dat niet willen. De woning en de plek waar de woning staat moeten wel geschikt zijn voor extra ruimte. Heeft u een grote tuin en vindt u het niet erg om een stukje tuin op te geven? Dan kiest u voor aanbouw of uitbouw. Heeft u geen ruimte om uw huis, dan kunt u opbouw overwegen. Bij opbouw wordt er een deel bovenop het huis gebouwd. Dak opbouw wordt veel gedaan in steden, waar ruimte schaars is. Opbouw is echter ook een zeer uitstekende optie wanneer u uw gehele tuin wilt behouden.

Opbouw plat dak en opbouw schuin dak

Een opbouw op een plat dak geeft uiteraard meer ruimte dan een opbouw op een schuin dak. Met een opbouw op een plat dak kunt u een gehele extra verdieping creëren. Een plat dak ombouwen lijkt makkelijker dan het ombouwen van een schuin dak, maar dat is het zeker niet. Een opbouw op een schuin dak is erg handig als u de slaapkamer of badkamer op de bovenverdieping wilt vergroten. Bij een opbouw van een schuin dak wordt meestal een tweezijdige nokverhoging bedoeld. Het dak wordt dan aan beide zijden verhoogd. U kunt er ook voor kiezen om één zijde te verhogen en de andere zijde schuin te houden. In de opbouw kan vervolgens ook weer ruimte gecreëerd worden voor een zolder.

Realisatie opbouw in Leeuwarden

De keuze om uw dak te laten verbouwen maakt u niet zomaar. Er moet goed nagedacht worden over welk type dakopbouw geschikt is voor uw woning. Laat u goed informeren en vraag anderen naar hun ervaringen. In Leeuwarden en omstreken zijn wij al jarenlang werkzaam als aannemer. Wilt u meer weten over de mogelijkheden of wilt u een afspraak maken om rustig uw wensen te bespreken? Bel gerust.

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Leeuwarden en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Leeuwarden bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606