058 - 799 90 84

Aannemer nodig in Leeuwarden?

Wanneer opbouw?

Meer ruimte in huis is altijd fijn. Een extra kamer, een grotere keuken of een serre, wie zou dat niet willen. De woning en de plek waar de woning staat moeten wel geschikt zijn voor extra ruimte. Heeft u een grote tuin en vindt u het niet erg om een stukje tuin op te geven? Dan kiest u voor aanbouw of uitbouw. Heeft u geen ruimte om uw huis, dan kunt u opbouw overwegen. Bij opbouw wordt er een deel bovenop het huis gebouwd. Dak opbouw wordt veel gedaan in steden, waar ruimte schaars is. Opbouw is echter ook een zeer uitstekende optie wanneer u uw gehele tuin wilt behouden.

Opbouw plat dak en opbouw schuin dak

Een opbouw op een plat dak geeft uiteraard meer ruimte dan een opbouw op een schuin dak. Met een opbouw op een plat dak kunt u een gehele extra verdieping creëren. Een plat dak ombouwen lijkt makkelijker dan het ombouwen van een schuin dak, maar dat is het zeker niet. Een opbouw op een schuin dak is erg handig als u de slaapkamer of badkamer op de bovenverdieping wilt vergroten. Bij een opbouw van een schuin dak wordt meestal een tweezijdige nokverhoging bedoeld. Het dak wordt dan aan beide zijden verhoogd. U kunt er ook voor kiezen om één zijde te verhogen en de andere zijde schuin te houden. In de opbouw kan vervolgens ook weer ruimte gecreëerd worden voor een zolder.

Realisatie opbouw in Leeuwarden

De keuze om uw dak te laten verbouwen maakt u niet zomaar. Er moet goed nagedacht worden over welk type dakopbouw geschikt is voor uw woning. Laat u goed informeren en vraag anderen naar hun ervaringen. In Leeuwarden en omstreken zijn wij al jarenlang werkzaam als aannemer. Wilt u meer weten over de mogelijkheden of wilt u een afspraak maken om rustig uw wensen te bespreken? Bel gerust.

Ons werkgebied

Stiens, Mantgum, Leeuwarden, Peins, Franeker, Harlingen, Bolsward, Workum, Iens, Sneek en omstreken.

Waarom kiest u voor ons?

  • Jarenlange ervaring
  • Compleet dienstenpakket
  • Ook voor restauratie

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Diensten

Aanbouw
Uitbouw
Opbouw
Verbouw
Renovatie
• Restauratie
• Ook renovatie boerderijen

Werkgebied

Stiens, Mantgum, Leeuwarden, Peins, Franeker, Harlingen, Bolsward, Workum, Iens, Sneek en omstreken.

Hoofdvestiging