0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!
Aannemer Leeuwarden
Een Allfree website
0800 255 3733
Ons servicecenter staat voor u klaar! Image

Zoek je een aannemer in Leeuwarden?

Wij brengen u snel in contact met een aannemer die werkzaam is in Leeuwarden

Wat is het verschil tussen uitbouw en aanbouw?

Hoewel het onderscheid van de buitenkant niet altijd duidelijk te zien is, is het toch handig om het verschil tussen uitbouw en aanbouw toe te lichten. Een aanbouw is een opzichzelfstaand deel dat aan het huis wordt gebouwd. De aanbouw is een constructie op zich. Een uitbouw is niet opzichzelfstaand deel, maar juist een verlenging van een deel van het huis. In de praktijk hoeven een aanbouw en een uitbouw er niet per se anders uit te zien. Vaak is een uitbouw minder opvallend, omdat het lijkt alsof de uitbouw deel van het oorspronkelijke huis is.

Er zijn geen specifieke voordelen te noemen van de een of de ander. De keuze voor één van de twee is vaak een persoonlijke overweging. In andere gevallen kan een aanbouw vanwege praktische overwegingen een betere keuze zijn. Wij kunnen u ondersteunen in uw keuze. Wanneer wij inzicht hebben in de constructie van uw huis, kunnen wij u uitgebreid persoonlijk advies geven.

Is mijn woning geschikt voor uitbouw?

De meeste woningen zijn geschikt voor een uitbouw. Natuurlijk moet er per huis bekeken worden of er muren gesloopt kunnen worden en welke werkwijze gehanteerd moet worden. Bij oude huizen met onstabiele constructies moet er uiteraard bijzonder goed opgelet worden. Wilt u uw keuken uitbouwen of op een andere manier uw woning uitbreiden, maar twijfelt u over de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag met een uitbouw keuken, woonkamer, badkamer of andere ruimte.

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Leeuwarden en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Leeuwarden bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606