058 - 799 90 84

Aannemer nodig in Leeuwarden?

Wat is het verschil tussen uitbouw en aanbouw?

Hoewel het onderscheid van de buitenkant niet altijd duidelijk te zien is, is het toch handig om het verschil tussen uitbouw en aanbouw toe te lichten. Een aanbouw is een opzichzelfstaand deel dat aan het huis wordt gebouwd. De aanbouw is een constructie op zich. Een uitbouw is niet opzichzelfstaand deel, maar juist een verlenging van een deel van het huis. In de praktijk hoeven een aanbouw en een uitbouw er niet per se anders uit te zien. Vaak is een uitbouw minder opvallend, omdat het lijkt alsof de uitbouw deel van het oorspronkelijke huis is.

Er zijn geen specifieke voordelen te noemen van de een of de ander. De keuze voor één van de twee is vaak een persoonlijke overweging. In andere gevallen kan een aanbouw vanwege praktische overwegingen een betere keuze zijn. Wij kunnen u ondersteunen in uw keuze. Wanneer wij inzicht hebben in de constructie van uw huis, kunnen wij u uitgebreid persoonlijk advies geven.

Is mijn woning geschikt voor uitbouw?

De meeste woningen zijn geschikt voor een uitbouw. Natuurlijk moet er per huis bekeken worden of er muren gesloopt kunnen worden en welke werkwijze gehanteerd moet worden. Bij oude huizen met onstabiele constructies moet er uiteraard bijzonder goed opgelet worden. Wilt u uw keuken uitbouwen of op een andere manier uw woning uitbreiden, maar twijfelt u over de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag met een uitbouw keuken, woonkamer, badkamer of andere ruimte.

Ons werkgebied

Stiens, Mantgum, Leeuwarden, Peins, Franeker, Harlingen, Bolsward, Workum, Iens, Sneek en omstreken.

Waarom kiest u voor ons?

  • Jarenlange ervaring
  • Compleet dienstenpakket
  • Ook voor restauratie

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Diensten

Aanbouw
Uitbouw
Opbouw
Verbouw
Renovatie
• Restauratie
• Ook renovatie boerderijen

Werkgebied

Stiens, Mantgum, Leeuwarden, Peins, Franeker, Harlingen, Bolsward, Workum, Iens, Sneek en omstreken.

Hoofdvestiging