085 - 106 1600 Ons servicenter staat voor u klaar!
Aannemer Leeuwarden
Een Allfree website
085 - 106 1600
Ons servicecenter staat voor u klaar! Image

Zoek je een aannemer in Leeuwarden?

Wij brengen u snel in contact met een aannemer die werkzaam is in Leeuwarden

Aannemer in Sneek voor al uw bouwplannen

Wilt u het huis van uw dromen realiseren in Sneek of omgeving? Of wilt u uw keuken uitbreiden, zodat die mooie grote eettafel de ruimte krijgt? Of droomt u al jaren een nieuwe badkamer of een dakopbouw? Bij de door ons aangedragen professional helpen wij u uw droomhuis te realiseren. Als aannemer in Sneek luisteren wij graag naar uw wensen, zodat wij u kunnen informeren over de mogelijkheden. Wij stellen vervolgens een duidelijke offerte voor u op, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Of u nu een klein of groot project in gedachten heeft, een verbouwing of een renovatie, wij helpen u graag. Ook bedrijven verwelkomen wij.

Restauratie boerderij

Heeft u een sfeervolle oude boerderij in regio Sneek op het oog die u graag zou willen opknappen? Een oude boerderij opknappen is niet zomaar wat. Soms is de originele constructie van de boerderij te oud om nog gerestaureerd te worden. Het is juist vanwege deze originele karakteristieke eigenschappen dat oude boerderijen gekocht worden. Originele houten balken of een originele binnenmuur geven erg veel sfeer aan een woning. Het dus de kunst om deze aspecten van een boerderij mooi naar voren te laten komen. Wij gaan graag de uitdaging voor u aan. Neem gerust contact met ons op, dan bespreken we de mogelijkheden.

Service

Ons servicecenter helpt u op 7 dagen per week met advies, het vinden van de juiste vakman of informatie. Door de week van 8.30 – 17.00, op zaterdag van 9.00-16.00 en op zondag van 10.00-16.00 uur staan wij paraat om u kosteloos en geheel vrijblijvend te helpen met uw klus of wens.

Matchmaker

Onze medewerkers zoeken op basis van uw wens naar de daarvoor beschikbare vakmannen in uw regio. Wij helpen met advies, informatie en het tot stand brengen van het contact met de vakman op meerdere manieren. U maakt vervolgens zelf de afspraak met de vakman.

Werkgebied

De vakmannen zijn werkzaam in de stad, en in de regio. Dit betekent niet altijd dat men gevestigd is in de plaats.

Informeer vooraf bij de vakman over eventuele voorrijdkosten. U bent op voorhand geen kosten kwijt.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Over Allfree

Allfree BV is exploitant van deze en meerdere vergelijkbare websites.
Wij voorzien op deze wijze al ruim 20 jaar professionals van werk in heel Nederland.
De informatie op de website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen onze uiterste best om de inhoud van deze website zorgvuldig bij te houden. Mochten er fouten op staan dan verzoeken wij u deze vriendelijk dor te geven op info@allfree.nl, u kunt ook gratis bellen met ons servicecenter via 0800-Allfree (2553733)

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals onder vele beroepsgroepen. Onze servicecenter medewerkers zoeken voor u naar de dichtstbijzijnde beschikbare professional die ook daadwerkelijk de klus uit kan & wil voeren die u heeft. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak.
Ook voor een aannemer die werkzaam is in Leeuwarden bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
info@allfree.nl
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606