058 - 799 90 84

Aannemer nodig in Leeuwarden?

Aannemer in Sneek voor al uw bouwplannen

Wilt u het huis van uw dromen realiseren in Sneek of omgeving? Of wilt u uw keuken uitbreiden, zodat die mooie grote eettafel de ruimte krijgt? Of droomt u al jaren een nieuwe badkamer of een dakopbouw? Bij De vakman helpen wij u uw droomhuis te realiseren. Als aannemer in Sneek luisteren wij graag naar uw wensen, zodat wij u kunnen informeren over de mogelijkheden. Wij stellen vervolgens een duidelijke offerte voor u op, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Of u nu een klein of groot project in gedachten heeft, een verbouwing of een renovatie, wij helpen u graag. Ook bedrijven verwelkomen wij.

Restauratie boerderij

Heeft u een sfeervolle oude boerderij in regio Sneek op het oog die u graag zou willen opknappen? Een oude boerderij opknappen is niet zomaar wat. Soms is de originele constructie van de boerderij te oud om nog gerestaureerd te worden. Het is juist vanwege deze originele karakteristieke eigenschappen dat oude boerderijen gekocht worden. Originele houten balken of een originele binnenmuur geven erg veel sfeer aan een woning. Het dus de kunst om deze aspecten van een boerderij mooi naar voren te laten komen. Wij gaan graag de uitdaging voor u aan. Neem gerust contact met ons op, dan bespreken we de mogelijkheden.

Ons werkgebied

Stiens, Mantgum, Leeuwarden, Peins, Franeker, Harlingen, Bolsward, Workum, Iens, Sneek en omstreken.

Waarom kiest u voor ons?

  • Jarenlange ervaring
  • Compleet dienstenpakket
  • Ook voor restauratie

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Diensten

Aanbouw
Uitbouw
Opbouw
Verbouw
Renovatie
• Restauratie
• Ook renovatie boerderijen

Werkgebied

Stiens, Mantgum, Leeuwarden, Peins, Franeker, Harlingen, Bolsward, Workum, Iens, Sneek en omstreken.

Hoofdvestiging