085 - 106 1600 Ons servicenter staat voor u klaar!
Aannemer Leeuwarden
Een Allfree website
085 - 106 1600
Ons servicecenter staat voor u klaar! Image

Zoek je een aannemer in Leeuwarden?

Wij brengen u snel in contact met een aannemer die werkzaam is in Leeuwarden

Aannemer in Sneek voor al uw bouwplannen

Wilt u het huis van uw dromen realiseren in Sneek of omgeving? Of wilt u uw keuken uitbreiden, zodat die mooie grote eettafel de ruimte krijgt? Of droomt u al jaren een nieuwe badkamer of een dakopbouw? Bij de door ons aangedragen professional helpen wij u uw droomhuis te realiseren. Als aannemer in Sneek luisteren wij graag naar uw wensen, zodat wij u kunnen informeren over de mogelijkheden. Wij stellen vervolgens een duidelijke offerte voor u op, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Of u nu een klein of groot project in gedachten heeft, een verbouwing of een renovatie, wij helpen u graag. Ook bedrijven verwelkomen wij.

Restauratie boerderij

Heeft u een sfeervolle oude boerderij in regio Sneek op het oog die u graag zou willen opknappen? Een oude boerderij opknappen is niet zomaar wat. Soms is de originele constructie van de boerderij te oud om nog gerestaureerd te worden. Het is juist vanwege deze originele karakteristieke eigenschappen dat oude boerderijen gekocht worden. Originele houten balken of een originele binnenmuur geven erg veel sfeer aan een woning. Het dus de kunst om deze aspecten van een boerderij mooi naar voren te laten komen. Wij gaan graag de uitdaging voor u aan. Neem gerust contact met ons op, dan bespreken we de mogelijkheden.

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Leeuwarden en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Leeuwarden bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606