085 - 106 1600 Ons servicenter staat voor u klaar!
Aannemer Leeuwarden
Een Allfree website
085 - 106 1600
Ons servicecenter staat voor u klaar! Image

Zoek je een aannemer in Leeuwarden?

Wij brengen u snel in contact met een aannemer die werkzaam is in Leeuwarden

Uw betrouwbare aannemer in Harlingen

Wilt u binnenkort uw woning gaan verbouwen? Kan de gevel van uw woning wel een opknapbeurt gebruiken? Of zoekt u een vakman voor de plaatsing van een serre aanbouw? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. de door ons aangedragen professional is in Harlingen en omstreken uw allround aannemersbedrijf. Sinds 2013 zijn wij actief in de bouwwereld en hebben wij al vele klanten naar tevredenheid geholpen. Of het nu gaat om een kleine aanpassing in uw badkamer of het plaatsen van een serre. Wij pakken elke klus met beide handen aan en zorgen ervoor dat ook u tevreden bent over onze werkzaamheden.

Onze werkzaamheden

Als aannemer zijn wij u in Harlingen op vele gebieden van dienst. U kunt ons in Harlingen onder andere voor de volgende werkzaamheden inschakelen:

  • Aanbouw
  • Verbouwen
  • Renovatie
  • Restauratie

Wilt u direct een aannemer inschakelen om één of meerdere van deze werkzaamheden uit te laten voeren? Neem dan contact met ons op. Ons bouwbedrijf regelt alles van begin tot eind! U kunt ons voor het maken van een afspraak bereiken door te bellen naar 085 - 106 1600. Wilt u direct een offerte aanvragen? Vul dan onderstaand formulier in.

Offerteformulier

Ochtend
Middag
Avond

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Leeuwarden en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Leeuwarden bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606