058 - 799 90 84

Aannemer nodig in Leeuwarden?

Bouwbedrijf in Franeker

Wanneer u plannen heeft om uw woning te verbouwen, dan wilt u dat dit goed gebeurt. Kies daarom voor een erkend bouwbedrijf in Franeker. Een verbouwing is een hele investering en het zou zonde zijn als er half werk geleverd wordt. De vakman beschikt over een hecht en enthousiast team van ervaren vakmannen. Wij geloven in kwaliteit boven kwantiteit, een visie die wij elke dag uitdragen binnen onze organisatie. De passie en creativiteit van onze medewerkers is terug te zien in ons werk en als aannemer gaan wij elk project met veel plezier aan. Niet alleen voor verbouwingen of renovaties kunt u bij ons terecht, maar ook restauraties van boerderijen verzorgen wij graag voor u.

Aannemer gespecialiseerd in boerderijen

Restauraties van boerderijen of monumenten is een vak apart. Er wordt niet met nieuw en sterk materiaal gebouwd, maar oude fragiele materialen moeten werkbaar gemaakt worden. Een vervallen woning moet omgetoverd worden tot droomhuis. Heeft u een bouwval met mooie karakteristieke eigenschappen op het oog? In Franeker of omstreken helpen wij u graag met het vernieuwen van een boerderij. Wij zijn een aannemersbedrijf met passie voor restauratie en helpen u graag met uw bijzondere project. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. U kunt ons bereiken door te bellen naar 058 - 799 90 84 of door het contactformulier in te vullen.

Ons werkgebied

Stiens, Mantgum, Leeuwarden, Peins, Franeker, Harlingen, Bolsward, Workum, Iens, Sneek en omstreken.

Waarom kiest u voor ons?

  • Jarenlange ervaring
  • Compleet dienstenpakket
  • Ook voor restauratie

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Diensten

Aanbouw
Uitbouw
Opbouw
Verbouw
Renovatie
• Restauratie
• Ook renovatie boerderijen

Werkgebied

Stiens, Mantgum, Leeuwarden, Peins, Franeker, Harlingen, Bolsward, Workum, Iens, Sneek en omstreken.

Hoofdvestiging