085 - 106 1600 Ons servicenter staat voor u klaar!
Aannemer Leeuwarden
Een Allfree website
085 - 106 1600
Ons servicecenter staat voor u klaar! Image

Zoek je een aannemer in Leeuwarden?

Wij brengen u snel in contact met een aannemer die werkzaam is in Leeuwarden

Bouwbedrijf in Franeker

Wanneer u plannen heeft om uw woning te verbouwen, dan wilt u dat dit goed gebeurt. Kies daarom voor een erkend bouwbedrijf in Franeker. Een verbouwing is een hele investering en het zou zonde zijn als er half werk geleverd wordt. de door ons aangedragen professional beschikt over een hecht en enthousiast team van ervaren vakmannen. Wij geloven in kwaliteit boven kwantiteit, een visie die wij elke dag uitdragen binnen onze organisatie. De passie en creativiteit van onze medewerkers is terug te zien in ons werk en als aannemer gaan wij elk project met veel plezier aan. Niet alleen voor verbouwingen of renovaties kunt u bij ons terecht, maar ook restauraties van boerderijen verzorgen wij graag voor u.

Aannemer gespecialiseerd in boerderijen

Restauraties van boerderijen of monumenten is een vak apart. Er wordt niet met nieuw en sterk materiaal gebouwd, maar oude fragiele materialen moeten werkbaar gemaakt worden. Een vervallen woning moet omgetoverd worden tot droomhuis. Heeft u een bouwval met mooie karakteristieke eigenschappen op het oog? In Franeker of omstreken helpen wij u graag met het vernieuwen van een boerderij. Wij zijn een aannemersbedrijf met passie voor restauratie en helpen u graag met uw bijzondere project. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. U kunt ons bereiken door te bellen naar 085 - 106 1600 of door het contactformulier in te vullen.

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Leeuwarden en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Leeuwarden bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606